
מתכון לקציצות דגים מטוגנות
טעימות בצורה בלתי רגילה
מאת מאיה
המצרכים –
קילו דג הנסיכה- או כל דג אחר
2 בצלים
1 גזר
תפוח אדמה
חופן מכל ירק – פטרוזיליה, שמיר וכוסברה
4 פרוסות החלק הרך של לחם – רטוב וסחוט
2 ביצים
שום כתוש לפי טעם
פפריקה מתוקה
תבלין דג או כמון וכורכום מעט
מלח פלפל שחור
מעט שמן זית
אופן ההכנה –
לטחון את הדג יחד עם הירקות והלחם.
במעבד מזון או במיקסר.
לערבב יחד עם הביצים והתבלינים.
לשים במקרר לשעה.
אחר כך לחמם שמן במחבת שטוח.
לטגן היטב משני הצדדים להשחמה .
בתאבון
 
								