איך להכין קציצות דגים מטוגנות כמו של פעם

Maya Papismedov

 

מתכון לקציצות דגים מטוגנות

טעימות בצורה בלתי רגילה

 

מאת מאיה

 

המצרכים –

קילו דג הנסיכה- או כל דג אחר

2 בצלים

1 גזר

תפוח אדמה

חופן מכל ירק – פטרוזיליה, שמיר וכוסברה

4 פרוסות החלק הרך של לחם – רטוב וסחוט

2 ביצים

שום כתוש לפי טעם

פפריקה מתוקה

תבלין דג או כמון וכורכום מעט

מלח פלפל שחור

מעט שמן זית

אופן ההכנה –

לטחון את הדג יחד עם הירקות והלחם.

במעבד מזון או במיקסר.

לערבב יחד עם הביצים והתבלינים.

לשים במקרר לשעה.

אחר כך לחמם שמן במחבת שטוח.

לטגן היטב משני הצדדים להשחמה .

בתאבון

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *