
מתכון לטבעות בצל אמיתיות
המתכון של שף דוד גדג'
הכינה שרה יוסף
המצרכים-
2 בצלים
כוס קמח
כוס מים קרים
כפית מלח
שקית אבקת אפייה
ביצה
צלחת עם שקית פירורי לחם
אופן ההכנה –
את הבצלים פורסים לפרוסות בעובי של ס"מ.
מפרידים לטבעות.
מערבבים בקערה מים קמח, אבקת אפייה והביצה
מקבלים בלילה סמיכה.
טובלים את הטבעות בבלילה ואחר כך בפירורי הלחם.
מחממים שמן ומטגנים את טבעות הבצל להזהבה.
לרכישת סיר טיגון עמוק – אל תפספסו מבצעי נובמבר סייל הכי משתלמים