
טרפש שקדים
המתכון תמי מורד
המצרכים-
3 כוסות קמח שקדים
כוס סוכר
מעט תמצית וניל
כפית אבקת אפייה
כף ריבת מישמש
2 חלבונים
גרידת לימון טרי
אופן ההכנה-
בקערה מערבבים את אבקת השקדים עם הסוכר,
ריבת המישמש, אבקת אפיה, תמצית וניל וגרידת הלימון עד לאיחוד.
מוסיפים את החלבונים אחת אחת עד שיתקבל בצק רך וגמיש.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים וצובעים אותם בצבעי מאכל ג'ל (אני צובעת באדום, צהוב, כתום וירוק).
יוצרים עיגולים לא גדולים מהבצק ומכניסים לשקית עם אבקת סוכר .
משקשקים עם השקית עד אשר כל העוגייה נצבעת באבקת הסוכר.
מכניסים לעטרות ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות (אפייה רגילה לא בטורבו) ל-12 דקות בדיוק.