עוגיות שקדים קלות ללא גלוטן – טרפש

תמי מורד

טרפש שקדים

 

המתכון תמי מורד

 

 

המצרכים-

3 כוסות קמח שקדים 
 כוס סוכר
מעט תמצית וניל
כפית אבקת אפייה
כף ריבת מישמש
2 חלבונים
גרידת לימון טרי

 


אופן ההכנה-
בקערה מערבבים את אבקת השקדים עם הסוכר,

ריבת המישמש, אבקת אפיה, תמצית וניל וגרידת הלימון עד לאיחוד.

מוסיפים את החלבונים אחת אחת עד שיתקבל בצק רך וגמיש.

מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים וצובעים אותם בצבעי מאכל ג'ל (אני צובעת באדום, צהוב, כתום וירוק).
יוצרים עיגולים לא גדולים מהבצק ומכניסים לשקית עם אבקת סוכר .

משקשקים עם השקית עד אשר כל העוגייה נצבעת באבקת הסוכר.

מכניסים לעטרות ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות (אפייה רגילה לא בטורבו) ל-12 דקות בדיוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *