קדרת בשר וירקות שורש

Eti Hartal
קדירת בשר עם ירקות שורש ותפוחי אדמה שלמים
שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס, קינמון ומעט סילאן וזהו
לא צריך יותר מזה כלום.
3 שעות בתנור שגר ושכח
איזה טעיםםםםם
שבת מבורכת וחמימה לכולם😋
הנה המתכון:
קדירת בשר וירקות בתנור
המצרכים-
קילו וחצי קוביות בשר לגולאש או רצועות אסאדו
כל בשר בבישול ארוך יעבוד.
5-10 תפוחי אדמה קטנים מקולפים שלמים
שני בצלים גדולים חתוכים לארבעים
עשרה שיני שום
2 גזר מקולף וחתוך לחתיכות גסות.(גזרים צבעוניים אם יש )
קוביות דלעת /דלורית גדולות
חופן של עלי סלרי 3-4 עלים
שורש סלרי מוסיף
גם פטרוזיליה שורש
חופן של עלי תרד( לא חובה)
פחית אחת של עגבניות מרוסקות 400 גרם
רבע כוס שמן זית
כף מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
רבע כפית קינמון
שתי כפות סילאן משדרגות
אופן ההכנה –
לחמם תנור ל-180°
לשים הכל בסיר קדרה כבד , אחד שיכול להיכנס לתנור, להוסיף קצת מים ולבדוק בזמן האפייה אם חסר.
לכסות עם נייר אפייה ומכסה ולהכניס לשלוש ארבע שעות לתנור.
שגר ושכח.
בינתיים תכינו אורז לבן או קוסקוס או מה שבא לכם
תגישו ישר עם הסיר חם ויאללה בתיאבון 😋

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *