
סברינה היא העוגה של פעם
הכי טעימה וקלה להכנה
זו גרסה ביתית ללא שמרים היא מעולה וטעימה
אפשר להכין בתבניות מאפינס אישיות
או כעוגה גדולה אחת
המצרכים-
6 ביצים
7 כפות סוכר
6 כפות סולת
5 כפות קמח רגיל
אבקת אפיה
סוכר וניל
קורט מלח
אופן ההכנה –
מקציפים את החלבונים עם הסוכר
ממש טוב לקצף יציב .
מוסיפים את היבשים והחלמונים בהדרגה תוך כדי ערבוב עם מטריפה.
קצת חלמונים קצת מהיבשים עד שמתקבלת עיסה אחידה.
מוזגים לתבניות אישיות או
אפשר בתבנית עגולה
אפשר באישיות מסליקון זה קל ויוצא מצויין.
אחר כך מכינים סירופ רום וסוכר
מבשלים 2 כוסות מים – כוס סוכר
ואחרי שהכל נמס מוסיפים בקבוק רום קטן של תמצית טובה
מרטיבים את העוגות כשהן קרות והסירופ חם.
אחר כך שמתקרר
מקשטים בקצפת ודובדבן
לקרם קצפת –
500 גרם שמנת מתוקה/צמחית לפרווה
3 כפות אבקת סוכר
4 כפות אינסטנט פודינג וניל