פשטידת כרוב ובצל קלה טעימה

אתי בביליאן
פשטידת כרוב ובצל
המצרכים-
כרוב בינוני קצוץ דק- במקום כרוב אפשר כרובית או ברוקולי מבושלים קצת 
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
שמיר או פטרוזיליה קצוצה 
5 כפות מיונז (אפשר שמן זית )
5 כפות קמח תופח
5 ביצים
כף אבקת מרק בצל או פטריות
מלח
פלפל שחור

 

אופן ההכנה-
נשים בקערה את הכרוב והבצל הקצוצים דק.
נוסיף את השמיר לפי הטעם.
נוסיף את שאר המרכיבים – מיונז הקמח, הביצים והתבלינים – ונערבב היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה.
נרפד תבנית בינונית בנייר אפייה, נשפוך עליה את הבלילה ונהדק בעזרת כף לשכבה אחידה.
אפשר לקשט בשומשום או קצח
נאפה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-45 דקות עד שהפשטידה זהובה ומגרה.
נצנן מעט לפני שחותכים, להגשה יפה ופרוסות יציבות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *