מפרום כרובית נדיר

המרכיבים –
כרובית מפורקת לפרחים
חצי קילו בשר טחון
בצל
כוסברה /פטרוזיליה
ביצה
פירורי לחם חופן
מלח
פלפל שחור
פפריקה
מעט כמון / בהרט
צלחת עם 2 ביצים
רסק
מים
אופן ההכנה –
לפרק את הכרובית לפרחים להשרות אותם במים מלח וחומץ לשעה.
בקערה שמים בשר טחון בצל קצוץ ,כוסברה קצוצה, ביצה,פירורי לחם,מלח,פלפל, פפריקה מתוקה,כמון,
ולערבב הכל לשים במקרר לנוח במשך חצי שעה.
לשטוף את פרחי הכרובית לחתוך במרכז הכרובית כרובית למלא בתערובת בשר הטחון.
בקערה שמים קמח ובקערה נוספת לשים שתי בצים כף רסק כפית קינמון וכף מים לערבב טוב.
לטבול את הכרובית בקמח ואז בביצה ולטגן בשמן חם ולהניח בצד
לרוטב:
להשחים בצל קצוץ להוסיף ארבע שיניי שום קצוצות כף פפריקה,כף שטוחה מלח,כפית פלפל שחור,כפית קינמון,כפית סוכר,
שתי עגבניות קצוצות,
קופסת רסק עגבניות שתי כוסות מים לבשל הכל חמש דקות על אש בינונית
ואז להוסיף את הכרובית שטיגנו ולבשל עשרים שלושים דקות על אש נמוכה ומוכן בהצלחה❤️