עוגת התפוחים וקינמון הקלאסית – קלה ובחושה

עוגת תפוחים קלאסית בחושה קלה

הכינה גילה סלע

 

מצרכים-

4 ביצים

כוס סוכר

3/4 כוס שמן

כפית קינמון

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפיה

4 תפוחי עץ זהובים קלופים וחתוכים +2 כפות סוכר חום או רגיל

אופן הכנה –

מחממים תנור 180 מעלות

נערבב קוביות תפוחים עם סוכר חום.

נערבב בקערה את המרכיבים של תערובת העוגה,

לפי הסדר עד שנקבל תערובת חלקה

נוסיף תפוחים .

נעביר ל-2 תבניות אינגליש קייק.

אפייה 45 דקות לבדוק עם קיסם לפני שמוציאים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *