מאת – ענבל לקריף
עוגת גבינה מושלמת: אין דברים כאלה!
האם אתם חולמים על עוגת גבינה שהיא לא רק טעימה, אלא פשוט מושלמת?
כזו שכל ביס ממנה הוא חוויה של קרמיות עשירה, מתיקות מאוזנת ורכות נימוחה שמשאירה טעם של גן עדן בפה?
אם אתם מחפשים את המתכון שיגרום לכם להרגיש שאתם אוכלים את עוגת הגבינה הטובה ביותר שטעמתם אי פעם – הגעתם למקום הנכון!
בואו נגלה את הסודות הקטנים לעוגת הגבינה המושלמת ,
נבטיח לכם חוויה קולינרית בלתי נשכחת שתגרום לכולם להשתגע.
להכנת העוגה נכין סיר ג'חנון קוטר 22 או 20 משומן בצדדים ונרפד בנייר למטה בתחתית.
המצרכים –
7 ביצים
כוס ורבע סוכר
2 שקיות סוכר וניל
750 גרם גבינה לבנה
גביע שמנת חמוצה
3 כפות גדושות קורנפלור
2 כפות קמח גדושות
2 כפות אינסטנט פודינג וניל גדושות
אופן ההכנה –
נחמם תנור ל- 200 מעלות
נפריד את הביצים ונקציף חלבונים עם הסוכר לקצף יציב לא חזק מידי.
בקערה הנוספת נערבב בעזרת מטריפה את שאר החומרים.
לאחר מכן נאחד את שתי התערובת בתנועות קיפול עדינות.
להעביר לסיר ג'חנון.
לדפוק כמה דפיקות על השיש להוצאת בועות אוויר.
לשים את התבנית בתוך אמבט מים רותחים – תבנית גדולה יותר עם מים
להכניס ל- 10 דקות ואז להנמיך את טמפרטורה לחום 150 ולאפות עוד כשעה ועשר דקות.
לשים את התבנית בתוך אמבט מים רותחים
להשאיר את העוגה לקירור בתנור .
לאחר קירור במקרר קל יותר לחלץ את העוגה על מגש .
בתאבון ותהנו