זה מתכון מעולה למטבוחה כמו שצריכה להיות בלי קיצורי דרך טעימה טעימה
מאיה בוטראשווילי
קילו או קצת יותר עגבניות
כחצי ראש שום כתוש
כף פפריקה מתוקה
2 פלפלים ירוקים חריפים או יותר
חצי כפית סוכר
מלח
אופן ההכנה –
את העגבניות צריך לקלף אז נשים במים רותחים ולאחר מכן הן יתקלפו בקלות.
לאחר הקילוף לחתוך קוביות .
לחמם בסיר עם מעט שמן זית את עגבניות ולתת להן להתבשל כחצי שעה.
להוסיף שום,מלח ,סוכר ופלפל ירוק חתוך דק.
להמשיך לבשל אש נמוכה , ממש כמו ריבה הרבה זמן עד שהנוזלים מצטמצמים, לערבב כל פעם.
את הפפריקה מוסיפים מערבבים עם קצת שמן ומוסיפים לקראת סוף הבישול.