עוגת פרג בחושה וטעימה

 

סימה הרוש

 

עוגת פרג רכה נמסה וטעימה

 

המצרכים –

4 ביצים

3/4 כוס שמן

כוס קמח

כוס פרג

כוס קוקוס

כוס מיץ תפוזים

כוס סוכר

שקית סוכר וניל

שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה –

נקציף במיקסר את הביצים עם הסוכר.

לאחר מכן נוסיף את המצרכים האחרים לפי הסדר נוזלים ואחר כך היבשים.

נערבב לתערובת אחידה.

נעביר לתבנית מלבנית 20/30

אפייה 170 מעלות כ- 40 דקות

בגמר האפייה נרטיב את העוגה

עם סירופ שנבשל

שליש כוס מיץ תפוז

שליש כוס מים

וחצי כוס סוכר

נבשל עד להמסה ונרטיב את העוגה .

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *