קינוח פצפוצי שוקולד
שירלי
קינוח פצפוצי שוקולד של – נעמה קדוש
המצרכים –
1 כוס דבש או מייפל
1 כוס חמאת בוטנים טבעית
200 גרם שוקולד מריר
5 כוסות פצפוצי אורז
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
ציפוי שוקולד לבן:
1 כוס חמאת בוטנים
200 גרם שוקולד לבן או פצפוצי שוקולד צ'יפס לבן פרווה
אופן ההכנה-
לחמם ולהמיס על הגז עד להמסה את הדבש, השוקולד והחמאת בוטנים. להוריד מהאש .
להוסיף את פצפוצי האורז האגוזים ולערבב עד שכל פצפוצי האורז מצופים בשוקולד
בתבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפיה להדק היטב לכסות ולהכניס למקפיא ל 10 דקות
להמיס בסיר-
כוס חמאת בוטנים
200 גרם שוקולד לבן או פצפוצי שוקולד צ'יפס לבן פרווה
לשפוך על פצפוצי אורז את השוקולד הלבן לכסות שוב ולהכניס למקפיא ל24 שעות ורק אז
ניתן לחתוך לריבועים לשים במנג'טים