בואו נכין יחד קבב ביתי טעים ועסיסי!
קבב ביתי – מתכון קלאסי, קל להכנה וטעים להפליא.
המתכון תמר קלמי
המצרכים –
קילו בשר טחון
רבע קילו שומן כבש או בקר
3 בצלים
כפית בהרט
כפית פלפל שחור
אפשר גם קצת כמון
מלח
שום גבישי
פטרוזיליה קצוצה – לא חייבים
חצי כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה-
הבצל לקצוץ דק במעבד מזון.
לשים את כל המרכיבים בקערה .
לאחר מכן ללוש היטב .
לתת לתערובת מנוחה במקרר כמה שיותר יותר טוב.
לכדרר קבבים.
לשים על גריל משני הצדדים
לא לשרוף
בהצלחה