מרק עדשים כתומות משגע וטעים

מרק עדשים כתומות מרק בריאות במרקם משגע!😍🥰

מתכון למרק: הילה אלמוזנינו

 

המצרכים-
בצל גדול
עגבניה מגורדת עבה
גזר מגורד דק
קישוא מגורד דק
2 שיני שום כתושות
כוס עדשים כתומות
כ – 3 כוסות מים (תלוי בסמיכות שרוצים) אפשר להוסיף ולהוריד מכמות המים.

תבלינים
חוויאג׳ מרק כף
כפית מרק עוף
כפית מלח
מעט פלפל שחור

להוסיף סלרי חתוך / פטרוזיליה / כוסברה .

אופן ההכנה –

אני משרה את העדשים הכתומות כחצי שעה בקערת מים .

מטגנים בצל בשמן עד להשחמה
מוסיפים את העגבניה הבצל השום והקישוא מערבבים .
מוסיפים את התבלינים והירק ומערבבים.
מוסיפים את המים מביאים להרתחה ומוסיפים את העדשים ונותנים למרק להתבשל עד למרקם הרצויה על אש נמוכה-בינונית

מרק מנחם וטעים במיוחד
בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *