
מתכון קל לרוגלך
ממש נראה כמו של מאפייה
המצרכים –
קילו קמח
2 וחצי כפות שמרים יבשים
10 כפות סוכר
כפית וחצי תמצית וניל
3/4 כוס שמן
2 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
לשים הכל במיקסר וללוש 10 דק
עד שהבצק נעים וחלק
לשים לשעה התפחה.
למילוי לערבב
6 כפות קקאו
10 כפות שוקולית
כפית קינמון
10 כפות סוכר
10 כפות שמן
שהמילוי יהיה כמו משחה
לחלק בצק ל-4 לרדד ולמרוח את המילוי לקפל לחצי ולחתוך למשולשים
לגלגל לרוגלך
להתפיח בתבנית חצי שעה .
אפיה 175 מעלות 35 דק פלוס מינוס תלוי בתנור שלכם
לאחר שזה יוצא מהתנור להבריש מי סוכר
כוס סוכר
רבע כוס מים
אני מחממת במקרוגל כל דקה מוציאה מערבבת ומחזירה עד שהסוכר נמס כמו שצריך