מרק עגבניות וגריסים: הארוחה המחממת שתשביע ותנחם

יוני פרנקל
מרק עגבניות בתוספת גריסים
יאמי וטעים
שדרוג של מרק עגבניות לטעם ממכר שקשה לא לטעום ממנו
קבלו מרק מהמם ומנחם לימים קרירים.
המצרכים – 
 בצל חתוך דק
תפו"א מגורר
גזר מגורר
 גבעול סלרי חתוך דק עם העלים
צרור קטן של כוסברה/פטרוזיליה
1-2 עגבניות אדומות ובשלות
2-3 שיני שום קצוצים
מלח
פפריקה
שום גבישי
תימין
רוזמרין
פלפל שחור
פחית עגבניות מרוסקות
1-2 כפות רסק עגבניות
חצי כוס גריסים או אורז
אופן ההכנה –
לאדות את הבצל כמה דקות אחר כך, להוסיף את כל הירקות ללא העגבניות להמשיך לאדות כ 5 דקות .
להוסיף , מלח פפריקה מתוקה , שום גבישי , תימין , רוזמרין , פלפל שחור ולפתוח את התבלינים .
להוסיף את העגבניות . ולערבב טוב .
להוסיף פחית עגבניות מרוסקות של מוטי .
להוסיף כ 2 ליטר מים ולהביא לרתיחה להוסיף 1-2 כפות רסק עגבניות .
לטעום ולשפר טעמים .
להוסיף חצי כוס גריסים או אורז או גם וגם להביא לרתיחה
להנמיך ולבשל חצי שעה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *