המתכון לעוגת תפוזים מושלמת – כל הטיפים להצלחה

 

Hagit Hogi

המתכון לעוגת תפוזים מושלמת – כל הטיפים להצלחה

 

טיפים-

*לא לשמן את התבנית, אחרת העוגה תיפול כשהופכים אותה על הרגליים מיד כשמוציאים אותה מהתנור.
*לדפוק את העוגה על השיש לפני שמכניסים לתנור כדי לעודד הוצאת בועות אוויר
*לחמם תנור ל160 מעלות מצב סטטי עליון ותחתון
לא טורבו
המצרכים –
6-7 ביצים בטמפ החדר- חשוב !
כוס וחצי כוס סוכר
 כוס מיץ תפוזים ,
גרידה מהקליפה של התפוז
1 כוס שמן
 כפית תמצית וניל אכותי!
2 וחצי כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפיה
קורט מלח
אופן ההכנה –
במיקסר ראשית מקציפים קערה את החלבונים עם כוס סוכר וקורט מלח .
אחר כך לשים בצד .
ושוב להקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר , להוסיף בהדרגה לפי הסדר תמצית וניל
כוס שמן , כוס מיץ תפוזים , קמח , אבקת אפיה ,
עד לתערובת סמיכה ואחידה – לא לערבב יתר על המידה.
לשלב בין הקערות להוסיף ב4 פעימות עם לקקן להטמיע בקיפולים את קצץ
החלבונים לבלילה של החלמונים עד לאיחוד מלא .
לצקת לתבנית אנודייז  עם חור – נשלפת
להניח בשלב הראשון של התנור לאפות במשך שעה לא לפתוח את התנור .
להוציא מהתנור להפוך עד להתקררות מלאה .
בתאבון 😋

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *