עוגיות מקרוד לחגי תשרי
לשנה מתוקה ומבורכת
מוצרים –
קילו סולת
2 כוסות קמח
אבקת אפיה
4 שקיות סוכר וניל
חצי כוס סוכר
כוס שמן חמים -שימו ממיקרו קצת
2 כוסות מיץ תפוזים
המילוי-
חבילה תמרים בוואקום
חבילה ממרח תמרים
מעט ציפורן טחון
כף קינמון
חצי כוס אגוזים טחונים
גרידה מתפוז
אופן הכנה –
הכנת הבצק –
נלוש את כל החומרים לתערובת אחידה וגמישה לעבודה ולתת לבצק לנוח כשעה.
המילוי- לערבב יחד הכל.
.
לחלק הבצק לחלקים ולרדד כל חלק למלבן.
למרוח ולהדק את המילוי לבצק. לגלגל ולחתוך לפרוסת.
אפשר לאפות ואפשר גם לטגן.
אני אופה.- תנור 180 מעלות עד ששחום.
לאחר האפייה או הטיגון לטבול בסירופ דבש
מבשלים –
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
חצי לימון סחוט.
2 כפות דבש.