עוגת חלבה, אגוזים ושוקולד ב-10 דקות!!!
עסיסית וטעימה בטירוף!
עוגת חלבה, אגוזים ושוקולד!
מאת – Lee Liat Hadad
מצרכים-
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 כוס קמח+ כפית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס טחינה גולמית (עדיף מלאה)
3/4 כוס חלב (אפשר להחליף במיץ תפוזים)
1/3 כוס שמן (שמן קוקוס מומלץ! אבל אפשר גם קנולה)
1/4 כוס אגוזים קצוצים גס (ועוד קצת לקישוט)
לקישוט:
חלבה מפוררת, חצי חבילת שוקולד (חלב/מריר) מומס, מעט אגוזי מלך קצוצים.
אופן ההכנה-
לחמם תנור ל180 מעלות.
להקציף כ-2 דקות ביצים עם סוכר.
להוסיף את כל שאר המרכיבים, לערבב לתערובת אחידה,
לצקת לתבנית /בבקה/קוגלהוף 24
לאפות כ-45 דקות , 180 מעלות. לבדוק עם קיסם.
לקשט ובתיאבון!!!