עוגת שוקולד נדירה
מאת מרסל אזולאי
למתכון
מצרכים-
5 ביצים
כוס סוכר
שקית אפייה
כוס מים חמים חד פעמי לשתייה חמה
כוס שמן
4 כפות קקאו
2 כוסות קמח חד פעמי לשתייה חמה
קורט מלח
אופן ההכנה-
להפריד ביצים
להקציף את החלבונים עם הסוכר
בקערה נוספת לערבב את החלמונים, כוס שמן
4 כפות קקאו
1אפייה
2 כוסות קמח לערבב היטב .
ואז להוסיף ולקפל את החלבונים בצורת עטיפה
למזוג לתבנית קוטר 26 או מלבנית.
לאפות בחום של 170 מעלות למשך חצי שעה.
לקרם שוקולד-
2 שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה להמיס במיקרו לשפוך על העוגה שהיא חמה!
תבנית 26
2 תגובות
מתי את מוסיפה את המים לפני עירבוב החלבונים
כן