סופגניות מאותו בצק אפויות ומטוגנות
מתכון לסופגניות.
מאת – טובה ניסים
מצרכים-
קילו קמח.
חצי כוס שמן.
כוס סוכר.
תמצית וניל.
2 ביצים.
רבע כפית מלח
שקית שמרית או שתי כפות שמרים יבשים.
שלוש כוסות מים פושרים ולפי הצורך.
אופן הכנה-
לשים במיקסר את כל המצרכים, ללוש בצק. חלק רך ולא דביק.
לכסות בניילון נצמד לשעה תפיחה.
לגלגל עיגולים על נייר אפיה חתוך ריבועים.
לכסות להתפחה עד שמכפיל נפח.
לחמם שמן עמוק.
לטגן .לזלף ריבה ולפזר סוכר טחון מעל.
וחג שמח.
אפשר לאפות בתנור 180 מעלות חצי שעה.