סהרוני חמאה שקדים

 

גלית אברהם

סהרוני שקדים עוגייה מושלמת

מאת גלית אברהם

 

מצרכים-

200 גר' שקדים טחונים

200 גר' חמאה רכה- או תחליף פרווה -מחמאה וכו'

100 גר אבקת סוכר

גרידה מלימון טרי

2 כפות חלב/מים

כוס וחצי קמח

4 כפות קורנפלור

חצי שקית אבקת אפייה

אופן הכנה –

לערבב הכל יחד לבצק חלק

לתת קירור במקרר.

ליצור סהרונים ולאפות 170 מעלות 20 דקות

לבזוק אבקת סוכר

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *