מצרכים-
לעוגה:
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2/3 מיכל שמנת מתוקה
1 ושלושת רבעי כוס קמח
2 שקיות אבקת אפיה
לציפוי:
כוס אגוזי מלך
כפית סוכר חום
כפית קינמון
מייפל
אופן ההכנה –
1. מחממים תנור ל-170 מעלות (חימום עליון/תחתון) .
2. מקפיצים את הביצים עם הסוכר במשך כשבע דקות.
3. מוסיפים את השמנת המתוקה והשמן בזרם דק.
4. מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה עד לאיחוד.
6. מוזגים את הבלילה לתבניות.
5. קוצצים את האגוזים ומערבבים עם הקינמון והסוכר ומפזרים בעדינות על מנת שהציפוי לא ישקע.
6. מכניסים לאפייה של 40 דקות. חשוב מאוד לא לפתוח את התנור באמצע האפייה!!
7. כשהעוגה חמה מוזגים סירופ מייפל.
בתיאבון ❤️
מישל סדיקוב