קציצות עוף מטוגנות בלי ביצה

 

מתכון לקציצות מעלפות

הן בלי ביצה יוצא מצויין

 

ננה אלקריף

 

מצרכים-

קילו חזה עוף טחון

תפוח אדמה

2 פרוסות לחם רטובות

2 בצלים

3 שיני שום

חצי צרור כוסברה או פטרוזיליה

מעט פפריקה

פלפל שחור

מלח

כורכום

בהרט

3 כפות מים או סודה

2 כפות שמן

אופן הכנה

לטחון תפוח אדמה ו 2 פרוסות של לחם ששמנו במים וסחטנו.

עם 2 בצלים בינוניים ו- 3 שיני שום כתושות,חצי צרור כוסברה קצוצה

להוסיף לעוף הטחןן.

לתבל מלח ,פלפל שחור,קצת פפריקה מתוקה,קצת כורכום ,קצת בארט.להוסיף 3 כפות מים ו 2 כפות שמן.

לערבב טוב , ולשים לשעה במקרר לאחר מכן שוב לערבב ,

לטעום שלר חסר מלח,

ולטגן בשמן עם מכסה בזמן הטיגון .

בתאבון

קציצות שוות לשבת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *