עוגת שוקולד מרנג פקאן מתאימה גם לפסח

שולה רומנו

עוגת שוקולד מרנג פקאן

טעימה בטירוף

מאת – שולה רומנו

המצרכים-

4 ביצים

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס שמן

כוס מיץ תפוזים

3/4 כוס שוקולית

1/4 כוס קקאו

1/2 כוס קמח /קמח מצה

כפית אבקת אפיה

המרנג –

4 חלבונים

3/4 כוס סוכר

כפית נס קפה

150 גר פקאן קצוץ

חצי כף קמח / קמח מצה דק

 

אופן הכנה

להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח .

להוסיף את הנוזלים בהדרגה ואחר כך את היבשים.

כשהתערובת חלקה להעביר לתבנית 24 קפיצית .

אפייה 170 מעלות 20 דקות .

מכינים מרנג

מקציפים חלבונים עם סוכר .

מוסיפים  נס רפה ומקפלים את האגוזים והקמח.

מוציאים את העוגנ ושופכים את המרנג מעל העוגה

אופים עוד חצי שעה .

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *