בראוניז כשר לפסח מדהים!
מצרכים-
200 גרם שוקולד מריר
1/3 כוס שמן
4 ביצים L
1 כוס אגוזי מלך /כל דבר שתרצו לשדרג ושאתם אוהבים.
1 כוס אגוזי בראסט(חצי לתוך הבלילה,חצי מעל לפזר בתבנית כמו בתמונה)
חופן שוקולד ציפס לקישוט/אפשר גם לתוך הבלילה.
3/4 כוס סוכר.
קורט מלח.
3/4 כוס קמח מצה.
כף קקאו.
אופן הכנה –
ממיסה את השוקולד במיקורגל בפולסים או בבן מארי,
לאחר שהשוקולד נמס מוסיפה את השמן ואת שאר המצרכים לערבב היטב
ולשפוך לתבנית משומנת , לפזר מעל מלח גס!!!!!
לא לוותר זה מקפיץ את הטעם ברמות!
מכניסה לתנור שחומם מראש על 180° מצב אפיה רגיל 20 דק
ולהוציא לתת לזה להתקרר.
בהצלחה חג שמח וכשר