עוגות שמרים כמו של פעם
פרווה במיוחד לכבוד שבת
מאת איילה מרציאנו
המצרכים –
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
2 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
חצי כפית מלח
כוס סוכר
3 ביצים
כ- 2 וחצי כוסות מים
2 חבילות מחמאה (400 גר')
מילוי קקאו- לערבב יחד
כוס סוכר
חצי כוס קקאו
כף קינמון
כפית נס קפה
אופן הכנה –
לשים בקערת המיקסר את כל המרכיבים – לעבד לבצק חלק כ- 10 דקות לישה.
לשים במקרר.
התפחה של כמה שעות
לחלק בצק ל-6
לרדד למלבן גדול, למרוח מחמאה רכה או שמן ולפזר תערובת הקקאו.
(אפשר למרוח ממרח שוקולד ) לגלגל לגלילה.
לשים בתבנית .
התפחה חצי שעה
למרוח ביצה ושומשום
להכניס לאפייה 180 מעלות חצי שעה
למרוח סירופ סוכר הברשה כשיוצא מהתנור.
הסירופ
לבשל
כוס סוכר
כוס ורבע מים
קצ וניל קצת לימון
לבשל עד שמסמיך.
תגובה אחת
רשום 400 גרם מחמאה זה לבצק או למילוי לא הבנתי