בצק ספידי קלי קלות.
מערבבים הכל בקערה אין צורך בהתפחה
אני מילאתי עם טונה אריסה וזיתים שחורים (שערבבתי יחד)
אפשרי כל מילוי. כמו תפוחי אדמה פירה עם בצל או תערובת גבינות .
המתכון:
בצק ספידי מהיר
מצרכים –
2 כוסות קמח רגיל.
חצי כוס מים רותחים!
חצי כוס שמן
כפית מלח.
אופן ההכנה –
לערבב הכל לבצק נעים וגמיש.
הבצק מוכן לעבודה
נכין מילוי ונמלא.
לרדד, לקרוץ לעיגולים, למלא ולסגור.
למרוח ביצה ושומשום. 180 מעלות עד הזהבה ( סביב 20 דק )
בתאבון
בצק ספידי: פתרון מהיר וקל למאפים טעימים!
בצק ספידי, הידוע גם בשם בצק מהיר, פרווה ללא מרגרינה וחמאה !
הוא בצק פשוט וקל להכנה שמתאים למגוון רחב של מאפים. חלבי בשרי הכל
הוא אינו דורש זמן התפחה, מה שהופך אותו לאידיאלי עבור מי שרוצים להכין מאפים טעימים ומהירים בלי הרבה התעסקות.
טיפים:
- ניתן להוסיף לבצק תבלינים שונים, כמו פפריקה, כמון או אורגנו.
- אפשר להשתמש בבצק ספידי להכנת מגוון מאפים, כגון בורקס, פיצות, עוגיות ועוד.
- חשוב לא לשים את הבצק יותר מדי, אחרת הוא יהפוך קשה ועיסתי.