שניצל ברוטב אדום – כזה סיר מטורף לא הכנתם

מלי מאירוב

 

סיר מטורף כזה לא הכנתם

המתכון המצוין של מלי מאירוב האלופה

שניצל ברוטב מלי מאירוב

המצרכים –

חצי קילו שניצל פרוס או קילו נערבב עם חצי כפית אבקת סודה ונשרה עשרים דקות.

2 ביצים

כפית חרדל

פלפל שחור

מלח

פפריקה

כוס וחצי קורנפלור

עשבי תיבול יבשים

לרוטב –

2 בצלים

2 כפות רסק

פפריקה

מלח

צ'ילי

כורכום

פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה –

בקערה נערבב 2 ביצים .. כפית חרדל..חצי כפית פלפל שחור.. חצי כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, נכניס את השניצלים לקערת הביצים.

בקערה שניה נשים כוס וחצי קורנפלור וכפית עשבי תיבול יבשים שאוהבים .

נחמם מחבת עם שמן חצי עמוק נטבול כל שניצל בקורנפלור ונטגן עד להזהבה קלה משני הצדדים ונעביר לרשת .

בסיר רחב נטגן 2 בצלים חתוכים גס .

ננמיך להבה ונוסיף 2 כפות רסק עגבניות

כף פפריקה מתוקה ועליה כפית שמן ונערבב נוסיף כפית מלח.. חצי כפית צ׳ילי גרוס .. חצי כפית כורכום.. חצי כפית פלפל שחור גרוס ו 2 כוסות מים חמים .

נבשל להבה נמוכה 10 דקות ונוסיף את השניצל המטוגן אחד אחד נטבול ברוטב ונהפוך ככה את כולם..נבשל בערך 10 דקות מכסה סגור שהרוטב יסמיך נפזר פטרוזיליה ונכבה את האש .

שיש רוטב נמוך וסמיך אם צריך יותר רוטב תוסיפו מים בטיפות. בגלל הקורנפלור הרוטב מסמיך ששמים את השניצל אז אני הוספתי קצת מים .

ניתן להוסיף שום כתוש לאחר הוספת המים❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *