סיר מטורף כזה לא הכנתם
המתכון המצוין של מלי מאירוב האלופה
שניצל ברוטב מלי מאירוב
המצרכים –
חצי קילו שניצל פרוס או קילו נערבב עם חצי כפית אבקת סודה ונשרה עשרים דקות.
2 ביצים
כפית חרדל
פלפל שחור
מלח
פפריקה
כוס וחצי קורנפלור
עשבי תיבול יבשים
לרוטב –
2 בצלים
2 כפות רסק
פפריקה
מלח
צ'ילי
כורכום
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה –
בקערה נערבב 2 ביצים .. כפית חרדל..חצי כפית פלפל שחור.. חצי כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, נכניס את השניצלים לקערת הביצים.
בקערה שניה נשים כוס וחצי קורנפלור וכפית עשבי תיבול יבשים שאוהבים .
נחמם מחבת עם שמן חצי עמוק נטבול כל שניצל בקורנפלור ונטגן עד להזהבה קלה משני הצדדים ונעביר לרשת .
בסיר רחב נטגן 2 בצלים חתוכים גס .
ננמיך להבה ונוסיף 2 כפות רסק עגבניות
כף פפריקה מתוקה ועליה כפית שמן ונערבב נוסיף כפית מלח.. חצי כפית צ׳ילי גרוס .. חצי כפית כורכום.. חצי כפית פלפל שחור גרוס ו 2 כוסות מים חמים .
נבשל להבה נמוכה 10 דקות ונוסיף את השניצל המטוגן אחד אחד נטבול ברוטב ונהפוך ככה את כולם..נבשל בערך 10 דקות מכסה סגור שהרוטב יסמיך נפזר פטרוזיליה ונכבה את האש .
שיש רוטב נמוך וסמיך אם צריך יותר רוטב תוסיפו מים בטיפות. בגלל הקורנפלור הרוטב מסמיך ששמים את השניצל אז אני הוספתי קצת מים .
ניתן להוסיף שום כתוש לאחר הוספת המים❤️