עוגיות פרח ריבה אהובות עם כולם
המתכון
המצרכים –
200 גר' חמאה או מרגרינה לפרווה
חצי כוס אבקת סוכר
ביצה
2 וחצי כוסות קמח
קורט מלח
ריבה אדומה למילוי
אופן הכנה –
לקערת המיקסר נכניס סוכר וחמאה נערבל ונוסיף את הקמח נערבל לפירורים ונוסיף ביצה
נלוש עד לקבלת בצק חלק.
נשים בקירור שעה.
נרדד על נייר מקומח לעובי בינוני .
נקרוץ פרחים חלק עם חור .
נאפה 170 מעלות 20 דקות.
נבזוק אבקת סוכר על החלקים עם החור .
, נמרח ריבה ונסגור
בהצלחה