קציצות עדשים כתומות
מאת- בלה שליו
המצרכים –
2 כוסות עדשים כתומות
2 קישואים
בצל
גזר
צרור פטרוזיליה
מלח
פלפל
מעט כורכום
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה –
את העדשים להרתיח בסיר כ 20 דקות
להוסיף קצת מלח פלפל שחור כורכום
לאחר מכן לסנן .
בקערה בניפרד לגרד בפומפיה או במעבד מזון את הקישואים בצל,פטרוזיליה וגזר.
להוסיף תבלינים פירורי לחם כפית אבקת אפיה וביצים. להוסיף את העדשים שהרתחנו , לערבב הכל יחד
לשים נייר אפיה על התבנית לפזר קצת שמן זית. ולגלגל קציצות ולהניח על המגש. לזלף שמן זית מעל .
אפייה כחצי שעה על 230 מעלות
טעים🤩