קציצות עדשים כתומות מדהימות

קציצות עדשים כתומות

מאת- בלה שליו

המצרכים –

2 כוסות עדשים כתומות

2 קישואים

בצל

גזר

צרור פטרוזיליה

מלח

פלפל

מעט כורכום

2 ביצים

3 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה –

את העדשים להרתיח בסיר כ 20 דקות

להוסיף קצת מלח פלפל שחור כורכום

לאחר מכן לסנן .

 

בקערה בניפרד לגרד בפומפיה  או במעבד מזון את הקישואים  בצל,פטרוזיליה  וגזר.

להוסיף תבלינים פירורי לחם כפית אבקת אפיה וביצים. להוסיף את העדשים שהרתחנו , לערבב הכל יחד

לשים נייר אפיה על התבנית לפזר קצת שמן זית. ולגלגל קציצות ולהניח על המגש. לזלף שמן זית מעל .

אפייה כחצי שעה על 230 מעלות

טעים🤩

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *