מתכון כיסונים עם תפוחי אדמה – קרפלעך

נורית שכטר

 

מתכון לכיסונים עם תפוחי אדמה.

המצרכים-

3 ו – 3/4 כוסות קמח

כוס מים רותחים

ביצה

רבע כוס שמן

מלח כפית

מלית –

4 תפוחי אדמה

בצל גדול מטוגן

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה –

בצק –

לשים בקערה במיקסר 3 3/4 כוסות קמח רגיל

כוס מים רותחים, אפשר גם מהמים שבהם בישלת את תפוחי האדמה

ללוש כמה דקות

להוסיף למיקסר כפית שטוחה של מלח, ביצה. 1/4 כוס שמן

וללוש עוד כמה דקות נוספות.

לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולמקרר למשך חצי שעה.

בינתיים לבשל 4 תפוחי אדמה לריכוך.

לרסק לפירה ולהוסיף מלח פלפל ובצל מטוגן.

לרדד דק דק את הבצק .

לקרוץ עיגולים ולמלא בכף גדושה עם פירה.

חייב לדקק את הבצק אחרת זה עבה ולא טעים.

לקפל לחצי את העיגול ולהדק היטב.

לבשל במים רותחים וכשצפים לבשל עוד 3 דק

אחר כך להגיש עם בצל מטוגן

אפשר להקפיא ולבשל אותם כשהם קפואים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *