עוגת גבינה אפויה בסיר ג'חנון
מתכון של אריה רוזנשטוק
המצרכים –
750 גבינה לבנה 5%
גביע שמנת חמוצה
כוס וחצי סוכר
7 ביצים
3 כפות קמח
3 כפות קורנפלור
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 סוכר וניל
גרדת לימון
אופן ההכנה –
חשוב לשים תבנית מים בתחתית התנור לפני האפייה ורשת מעל בשביל העוגה .ולרפד את התחתית של תבנית ג'חנון בנייר ולשמן את הדפנות.
תבנית 26 גבוהה או סיר גחנון בינוני
להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף רך לא נוקשה.
לערבב חלמונים עם שאר המרכיבים.
לקפל את התערובת ביחד עם החלבונים.
להעביר לתבנית .לתת דפיקה על השיש שיצאו הבועות אויר.
לאפות רבע שעה 200 מעלות .
להוריד 160 70 דקות לא טורבו.
להשאיר את העוגה בתנור לשעה לאחר האפייה בתנור חובה !!!
קירור מוחלט בחוץ ורק לאחר מכן להכניס למקרר .
בהצלחה