עוגת גבינה ופירורים
מלכת השבת ❤ עוגת גבינה ופירורים ❤
מאת ירדנה גנאח
המצרכים –
לבצק
שתי כוסות קמח
1אבקת אפיה,
שליש כוס סוכר,
150 גרם חמאה
3 חלמונים
אופן הכנה –
לעבד בצק במעבד מזון או במיקסר, אם הבצק יבש להוסיף כף מים. לעטוף היטב בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.
להוציא מהמקרר לחצות ל – 2 .
בעזרת שתי ניירות אפייה לרדד תחתית ולשטח או לקרוץ על רינג או תבנית עגולה 24
להכניס לתנור על 180 מעלות עד להשחמה קלה . את יתר הבצק לרדד על הנייר לעובי כסמ׳ לאפות עד להזהבה
אחרי האפייה לפורר את החלק הזה לפירורים.
נכין את הקצפת :
להקציף 2 שמנת מתוקה ולהוסיף חצי כוס סוכר 1 אינסטנט וניל, 1 סוכר וניל , 500 גבינה לבנה . כשהתחתית מוכנה לסדר קצפת ומעל פירורים .
להכניס לקירור
עדיף להכין יום לפני הגשה
כדי לחלץ ממליצה להקפיא