סיגרים במיוחד לחגים
מאת –
חני קונאשוילי האלופה !
המצרכים –
בצק –
200 גרם חמאה/מחמאה רכה
2 חלמונים
3 כוסות קמח
חצי מיכל שמנת מתוקה/צימחית
ללוש הכל ביחד.
לחלק ל4 כדורים לשים במקרר עטוף כשעתיים לפחות.
מילוי:
2 כוסות אגוזים גרוסים
2 חלבונים
חצי כפית קינמון
כוס סוכר
1סוכר וניל
לערבב ביחד
אופן ההכנה –
הבצק – ללוש הכל ביחד.
לחלק ל4 כדורים לשים במקרר עטוף כשעתיים לפחות.
לקחת כדור בצק על משטח מקומח לרדד לעיגול הכי דק שאפשר
לחתוך עם גלגלת פיצה משוננת 8 משולשים.
לשים לאורך מעט מילוי בערך כפית
לסגור בהידוק לצורת קרואסון.
לשים על נייר אפיה
לאפות ב170 מעלות חצי שעה.
אני אוהבת יותר שחומים אופה ארבעים דקות. אפשר בטורבו.
כשהם מתקררים לפזר אבקת סוכר ולשמור בכלי סגור.
אחרי יומיים יותר טעים.
בהצלחה חני