עוגיות מפנקות שהן הביס המושלם לצאת הצום עם הקפה,
עוד בוסט של אנרגיה.
עוגיות במילוי ממרח שוקולד אגוזי לוז
המתכון של – ליטל אשואל
המצרכים –
5 כוסות קמח לבן מנופה
300 גרם חמאה קרה קוביות
100 גרם אבקת סוכר
4 חלמונים
רבע כוס חלב
ממרח שוקולד בטעם אגוזי לוז
אופן ההכנה –
אופן הכנת הבצק:
בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, אבקת סוכר וקוביות חמאה,
מתחילים ערבול על מהירות בינונית עד שנוצרת תערובת חולית/פירורים דקים,
מוסיפים חלמונים וחלב וממשיכים לעבד עד לאיחוד הבצק ועוד דקה.
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
מחלקים את הבצק ל 4 חלקים,
כל חלק מרדדים בין שני ניירות אפייה, למלבן בגודל תבנית אלומיניום מרובעת סטנדרטית.
מתחילים לבנות את העוגה שלאחר מכן תהפוך לעוגיות.
תחילה מניחים נייר אפייה בתבנית ומעליו מלבן בצק ראשון שרידדנו,
מורחים שליש מן הממרח, מניחים מלבן נוסף, ומעליו ממרח,
מלבן נוסף ומעליו ממרח ומעליו מלבן אחרון.
אופים ב 180 מעלות למשך 30 דקות.
מצננים היטב ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
חותכים לריבועים בגודל שאוהבים וטורפים