חצילים אפויים בתנור.אי אפשר לוותר
ממש כמו המטוגנים רק אפוי
רוצות להוסיף קצת בריאות לתפריט?
חצילים אפויים הם הפתרון המושלם! עם מתכון זה תלמדו איך להכין חצילים
קראנצ'יים וטעימים, בלי לוותר על הטעם המוכר והאהוב."
המתכון צביה אורן
המצרכים –
2 חצילים
מלח
שמן זית
מלח
פפריקה
פלפל שחור
אופן ההכנה –
לחתוך 2 חצילים בינונים לפרוסות לא דקות.
מפזרים מלח, אחרי 1/2 שעה המים נאגרים .
מיבשים עם מגבות נייר.
בקערית מכינה 3-4 כפות שמן זית, מלח פפריקה אדומה, פלפל שחור, מערבבת היטב.
ומברישה עם בלילה את הפרוסות חציל משני הכיוונים.
מניחה בתבנית אפיה על גבי נייר אפיה,
200 מעלות עד להשחמה.
מוציאים מקררים מזלפים מעט לימון סחוט, ומעל מוסיפים פטרוזיליה מיקרו קטן ודק.
טעים במיוחד.