מחפשים קינוח מרשים וטעים להפליא?
סלסלות קדאיף עם קרם ורוטב פירות יער ,הן התשובה המושלמת!
שילוב מושלם בין הקריספיות של הקדאיף והמתיקות של הקרם
כמה פשוט ככה טעים
המצרכים –
לסלסלות
על כל 100 גרם שערות קדאיף
50 גרם חמאה מומסת/מרגרינה
הקרם למילוי –
2 שמנת מתוקה/פרווה
אינסטנט פודינג
וכוס חלב/צמחי
פירות יער –
200 גר' פירות יער
2 כפות כוס מים
2 כפות אבקת סוכר
כף חמאה
אופן ההכנה –
הסלסלות –
בעזרת הידיים מערבבים שערות קדאיף וחמאה מומסת
ומייצרים סלסלה בתוך שקעים של מאפינס.
מניחים חופן ועם כוס יוצרים גומה.
אופים בתנור 180 מעלות עד שהופך לזהוב.
קרם – להקציף חלב עם פודינג וניל ושמנת מתוקה
פירות יער לבשל עם מים וסוכר .
לאחר מכן להוסיף חמאה לבשל עד שמסמיך.