עוגת תפוחים בשכבות אחת הטעימות
מאת לילך דוד
מה עושים עם תפוחים שאף אחד לא אוכל?
עוגת תפוחים!
המצרכים –
4 תפוחים קלופים ופרוסים לפרוסות דקות, לערבב עם 4 כפות סוכר חום או לבן וכף קינמון.
לעוגה-
3/4 כוס שמן
1.5 כוס קמח תופח
1 כוס סוכר
2 ביצים
3 כפות מים
אופן ההכנה –
תערובת העוגה לערבב יחד הכל .
לשפוך חצי מהבלילה לתבנית 22-24 , או מרובעת 20/20
מעל לסדר את התפוחים, אפשר להוסיף אגוזים. ומעל לשפוך את שאר הבלילה למעלה.
אני משתמשת בידיים רטובות כי זה ממש דביק.
זה נעשה קרנצ'י מלמעלה במהלך האפייה.
לאפות 180 מעלות כ 40 דקות
בתיאבון