מוקפץ זה תמיד ארוחה שכולם אוהבים
מהירה וטעימה
המצרכים–
כחצי קילו חזה עוף
בצל
בצל ירוק 4 ענפים
2 שיני שום
גמבה אדומה
גמבה צהובה
פלפל ירוק חריף
גזר
רבע כרוב – אופציה
רבע כוס סויה
3 כפות צ'ילי מתוק
מעט מלח
מעט סוכר חום או סילאן
טריאקי
כ- 200 גר אטריות נודלס מבושלים
אופן ההכנה –
נחתוך עם חזה העוף לרצועות .נתבח במלח ,פלפל שחור וכף קורנפלור.
נטגן קלות בווק משני הצדדים ונוציא .
נמשיך ונטגן בווק את הבצל והירקות חתוכים לרצועות .
הקפצה של כל הירקות כמה דקות עד שמעט מתרכך.
נוסיף עוף ורטבים .
נערבב היטב ,נוסיף את האטריות .
נגיש עם בצל ירוק מעל .
בווק בווק שימי שמן טגני בצל לבן ובצל ירוק תוסיפי שני שום. תחתכי גמבות בכל הצבעים לרצועות… תערבבי תוסיפי חזה עוף. תבלינים: סויה, צ'ילי מתוק, מלח.
לערבב ולהוסיף איטריות לאחר בישול