עוגת השבת שלי❤️
הפעם בטעם אלפחורס
עם ריבת חלב וקוקוס קלוי
הכי פשוט והכי טעיםםםם❤️
עםישראלחי🇮🇱
מאת – חני קונאשוילי
לתבנית פיירקס בינונית
המצרכים –
נצטרך קרוב ל 2 שרוולי פתיבר.
לקרם:
500מ"ל שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
שקית אינסטנט פודינג וניל
כף סוכר
1סוכר וניל
גביע גבינת שמנת
3 כפות ריבת חלב
שליש כוס חלב
100 גר קוקוס
אופן ההכנה –
הכנת הקרם
להקציף שמנת ,אינסטנט, חלב סוכר ווניל.
להוסיף בסוף את גבינת השמנת.
לערבב עוד חצי דקה.
בקערה למיקרו לשים 3 כפות ריבת חלב ושליש כוס חלב לדקה חימום.
לערבב היטב שייצא רוטב נוזלי .
אם צריך להוסיף עוד חלב ולחמם.
אם דליל מידי להוסיף ריבת חלב.
במחבת יבשה לקלות להזהבה 100 גרם קוקוס. להיזהר זה נשרף מהר. להניח בצד.
להרטבת הביסקוויט:
לקחת כוס רחבה לשים 2 כפיות נס קפה מגורען להוסיף רבע כוס מים רותחים.
לערבב עד שהקפה נמס להוסיף מים קרים ולערבב.
הרכבה:
לטבול בקפה את העוכיות לסדר שכבה.
למרוח שליש מהקרם לפזר קוקוס קלוי מעל.
להרטיב שכבה שניה של הביסקוויט להניח מעל הקרם
למרוח שליש מהקרם.
הפעם עם כף לזלף את רוטב ריבת החלב על הקרם כ 3 כפות ולפזר מעל מעט קוקוס קלוי.
להרטיב ביסקוויטים פעם שלישית להניח מעל ואת הקרם השליש הנותר.
להרטיב ביסקוויטים לשכבה רביעית העליונה.
לשפיך מעל את רוטב ריבת החלב.
לשים במקרר כרבע שעה.
להוציא ולפזר מעל את הקוקוס.
לשמור ב מקרר .
בהצלחה חני❤️