עוגת שמרים במילוי גבינה
כוס מדידה חד פעמית קרה
המצרכים –
לבצק
1 קג קמח
3/4 כוס שמן
2 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
1 כף משפר אפיה- לא חובה מומלץ
3 כוסות מים
תמצית רום/וניל
קורט מלח
אופן ההכנה –
את כל המרכיבים לשים בקערה מיקסר וללוש במהירות איטית כ 10 דקות לקבלת לבצק רך ונעים למגע.
לכסול ולהניח להתפחה שעה וחצי
אחר כך להטריד מהנפח ולהתפיח שוב חצי שעה.
לחלק את הבצק ל- 4- 5 רולדות
למרוח במילוי לגלגל לרולדות
מילוי שוקולד – לערבב יחד
3/4 כוס שמן
1 כוס קקאו
3 כפות אינסטנט פודינג
1 כף נס קפה
2 כוסות סוכר
1 כפית קינמון
תמצית רום/וניל
1/4 כוס מים
לערבב הכל יחד לתערובת חלקה
מילוי גבינה –
המילוי מספיק ל-2 רולדות
במידה ואתם רוצים למלא הכל בגבינה תכפילו כמויות
לערבב:
250 גר' גבינת טוב טעם
3 כפות גדושות גבינה לבנה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
1 ביצה קטנה
גרידה מלימון – אופציונלי
תמצית וניל
1 כף גדושה קורנפלור
חופן צימוקים
לאחר המילוי להתפיח את הרולדות חצי שעה לפחות.
להבריש ביצה
לאפות בחום בינוני 180° כ- 25 דק'
בהצלחה נועם זיגדון 💞