רולדות שמרים עם גבינה של פעם

נועם זיגדון

עוגת שמרים במילוי גבינה

כוס מדידה חד פעמית קרה

המצרכים

לבצק

1 קג קמח
3/4 כוס שמן
2 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
1 כף משפר אפיה- לא חובה מומלץ
3 כוסות מים
תמצית רום/וניל

קורט מלח

אופן ההכנה

את כל המרכיבים לשים בקערה מיקסר וללוש במהירות איטית כ 10 דקות לקבלת לבצק רך ונעים למגע.
לכסול ולהניח להתפחה שעה וחצי

אחר כך להטריד מהנפח ולהתפיח שוב חצי שעה.

לחלק את הבצק  ל- 4- 5 רולדות
למרוח במילוי לגלגל לרולדות

מילוי שוקולד – לערבב יחד

3/4 כוס שמן
1 כוס קקאו
3 כפות אינסטנט פודינג
1 כף נס קפה
2 כוסות סוכר
1 כפית קינמון
תמצית רום/וניל
1/4 כוס מים

לערבב הכל יחד לתערובת חלקה

מילוי גבינה

המילוי מספיק ל-2 רולדות
במידה ואתם רוצים למלא הכל בגבינה תכפילו כמויות

לערבב:

250 גר' גבינת טוב טעם
3 כפות גדושות גבינה לבנה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
1 ביצה קטנה
גרידה מלימון – אופציונלי
תמצית וניל
1 כף גדושה קורנפלור
חופן צימוקים

לאחר המילוי להתפיח את הרולדות חצי שעה לפחות.
להבריש ביצה
לאפות בחום בינוני 180° כ- 25 דק'

בהצלחה נועם זיגדון 💞

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *