קציצות מטוגנות של אמא – כמה שהן טעימות

אסתי זוהר מטבח אותנטי

 

קציצות בשר מטוגנות
רכות וטעימות 😋

ממש טעם של בית

המתכון של אסתי המוכשרת

 

המצרכים –

3 בצלים קצוצים

קילו בשר טחון טרי
ביצה +חלמון

5 כפות שיבולת שועל
דקה או פירורי לחם

חצי כוס מי סודה מוגזת

6 שיני שום כתוש

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

תבלינים :
פלפל שחור.מלח.אגוז מוסקט

אופן ההכנה –

לטגן בצל להזהבה.

לערבב את כל המרכיבים היטב יחד עם הבצל.

ליצור קציצות עגולות ושטוחות מעט  ולטגן בשמן חצי עמוק  שישחימו היטב משני הצדדים

בתאבון אסתי 😋

 

את הקציצות ניתן להכין מבקר או מעוף

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *