קציצות בשר מטוגנות
רכות וטעימות 😋
ממש טעם של בית
המתכון של אסתי המוכשרת
המצרכים –
3 בצלים קצוצים
קילו בשר טחון טרי
ביצה +חלמון
5 כפות שיבולת שועל
דקה או פירורי לחם
חצי כוס מי סודה מוגזת
6 שיני שום כתוש
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
תבלינים :
פלפל שחור.מלח.אגוז מוסקט
אופן ההכנה –
לטגן בצל להזהבה.
לערבב את כל המרכיבים היטב יחד עם הבצל.
ליצור קציצות עגולות ושטוחות מעט ולטגן בשמן חצי עמוק שישחימו היטב משני הצדדים
בתאבון אסתי 😋
את הקציצות ניתן להכין מבקר או מעוף