שוקיים ברוטב פגזי אין טעים מזה

אילנית כרבי

תבנית שוקיים לשבת

ביר פגסי מנה מהממת מבטיחה לכם הנאה מובטחת

המרכיבים –

קילו וחצי שוקיים  או כרעיים נקיים

רבע כוס שמן זית

כפית מעט כורכום

כף מרק עוף

כפית כוסברה יבשה

כפית בזיליקום יבש

פלפל שחור גרוס

3 כפות סילאן

כפית פפריקה או גריל עוף

אופן ההכנה –

נערבב תבלינים ושמן זית ונבריש את השוקיים .

נסדר בתבנית שנכנסת לתנור .

כוס מים חמים נסגטר ונכניס לתנור

חצי שעה על 200 מעחןת

נוריד ל 150 מיחות לעוד כשעה .

עד שהעוף מקבל צבע . נזגג שוב סילאן לקבלת הצבע היפה הזה.

אם יש צורך להוסיף עוד מים להוסיף מהצד מים רותחים.

בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *