סהרוני שקדים אקסטרא טעימות

נועם זיגדון

סהרוני שקדים אקסטרא טעימות

כוס מדידה חד פעמית חמה
כ-50 עוגיות

נועם זיגדון

המצרכים –

2 כוסות קמח
1 כוס שקדים טחונים
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
100 גרם אבקת סוכר
150 גרם חמאה או מחמאה רכה
3 חלמונים L
4 כפות סירופ מייפל ( לא חובה)
1 כפית תמצית שקדים

לציפוי:
3 חלבונים
150 גרם שקדים פרוסים

אופן ההכנה –

 

ללוש את כל החומרים לבצק
רך וגמיש, נעים לעבודה.
ליצור מהבצק סהרונים
לטבול בחלבון ולגלגל בשקדים.
לאפות בתנור שחומם מראש על 170° כ-15 דקות
לאחר האפיה לפזר אבקת סוכר

לעוד טיפים ומתכונים הצטרפו אלי לאינסטגרם:

‏‎https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1nrjk7lxiv2e&utm_content=1hd4mv0‎‏

באהבה נועם זיגדון 💖

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *