מתכון לקובה מופלאה של פסח

איטל איטלי

קובה מטוגן של פסח

המצרכים-

קילו קמח מצה

7 ביצים גדולות

כף גדולה של אריסה

מלח

פלפל שחור

כף אבקת פטריות

ומים לפי הצורך לערבב היטב לתת מנוחה חצי שעה

 

למילוי :

חצי קילו בשר טחון בקר

בצל טחון

צרור תרד קצוץ

פטרוזיליה קצוצה ללא גבעולים

אופן ההכנה

תערובת מעטפת הקובה לערבב הכל .

את הבצל והירוקים לטחון לטגן במחבת עם מעט שמן להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד צמצום נוזלים להוסיף מלח פלפל שחור וקורט ראס אל חנות אפשר גם בהרט.

אחרי שטיגנתם לקרר לעבוד עם ידיים רטובות לנסות לסנן כמה שיותר נוזלים מהבשר .

ליצור קובות ממולאות בבשר .

 

ולטגן בשמן עמוק עד הזהבה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *