מג׳דרה אורז ועדשים
הכי מתאים לארוחת עצמאות
מאת הילה ליברטי
המרכיבים-
2 כוסות אורז
כוס עדשים – ירוק או שחור
2 בצלים
מלח
פלפל שחור
כמון
אופן ההכנה –
נשרה את העדשים כשעה ונסנן .
נבשל במים עם מלח עד שהם מתרככים ונסנן .
נשטוף אורז היטב.
נטגן בצל קצוץ אחד , נוסיף אורז ותבלינים .
נוסיף 4 כוסות מים ונבשל עד שהאורז מוכן על אש נמוכה ומכוסה.
לאחר שהאורז התקרר , נערבב אותו עם העדשים ונוסיף תיבול .
נטגן רצועות בצל להזהבה ונקשט מעל המג'דרה המעורבבת המוכנה
בתאבון