סופלה שוקולד פרווה ב- 5 דקות עבודה

Karin Zohar Mager
סופלה פרווה
5 דק הכנה , 10 דק אפייה !
מ ע ד ן ❤🤪
מתכון: קרין זוהר
המצרכים – 
4 ביצים
כוס סוכר
250 גרם שוקולד מריר
100 גר מרגרינה /חמאה
3/4 כוס קמח
אופן הכנה –
מקציפים בקערת המיקסר 4 ביצים עם כוס סוכר.
ממיסים 250 גרם שוקולד עם מרגרינה במיקרוגל  או בסיר .
מקררים מעט ומעבירים לביצים. מערבבים בעדינות .
מוסיפים את הקמח .ומערבבים הכל יחד בקיפול.
ואז למזוג לכוסות אישיות
אפייה 10 דקות בתנור שחומם מראש על 180
להוציא- להכניס קוביית שוקולד בכל סופלה ושוב לתנור לעוד 4 דקות.
בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *