עוגת שוקולד וקוקוס באונטי – פרווה טעימה בטירוף

שפרה אזולאי

מתכון לעוגה טעימה בטירוף

כל ביס חלום

מתכון של המוכשרת שפרה אזולאי

 

המצרכים –

לתחתית שוקולד –

3 ביצים

כוס סוכר

3/4 כוס שמן

3/4 כוס מיץ או מים

2 כפות רום

2 כפות שוקולית

2 כפות קקאו

כוס וחצי קמח תופח

לקרם קוקוס-

כוס סוכר

70 גר מחמאה/חמאה

פחית קרם קוקוס (400 גרם)

3 וחצי כוסות קוקוס

לקרם שוקולד –

100 גרם שוקולד מריר

כפית שמן

אופן ההכנה –

הכנת העוגה –

נכין תבנית מלבנית בינונית ונשמן .

נערבב ביצים וסוכר עד לקצף ונוסיף בהדרגה את שאר החומרים .

נעביר את הבלילה לתבנית

נאפה על 170 מעלות כחצי שעה או 40 דקות עד שהעוגה מתייצבת .

נכין את הקוקוס-

נחמם בסיר סוכר עם קרם קוקוס ומחמאה.

לאחר שהכל נמס נסגור את האש ונצן מעט.

נוסיף את הקוקוס נערבב היטב  ונקרר.

לאחר שהעוגה התקררה נמרח את הקרם מעל העוגה .

נשים בקירור ונכין את הציפוי שוקולד-

נמיס במיקרו את השוקולד עם השמן ונזלף מעל הקוקוס

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *